Archiv článků

Jablečný mošt

Na výrobu moštu potřebujeme: velké množství jablek (umytá, pěkná, neměla by byt nahnilá), drtič ovoce, lis na ovoce. Postup: jablka omyjeme, rozdrtíme, potom ihned lisujeme, šťávu přecedíme před husté sítko, abychom získali čistou šťávu. Konzumovat můžeme ihned, nebo můžeme zavařit. Jak na to: do...
Celý článek

Kurz zdravého hubnutí pod dohledem odborníků

Kurz zdravého hubnutí pod dohledem odborníků nutricionista – Vlasta Šibalová lektorka jógy, masérka – Jana Horáčková Intenzivní 8 týdenní kurz zdravého hubnutí! Postupné hubnutí a trvalé dosažení optimální váhy bez diety, každý týden schůzka s výživovým poradcem a lektorkou jógy. Získáte mnoho...
Celý článek

Kurz zdravého hubnutí pod dohledem odborníků

Kurz zdravého hubnutí pod dohledem odborníků nutricionista – Vlasta Šibalová lektorka jógy, masérka – Jana Horáčková Intenzivní 8 týdenní kurz zdravého hubnutí! Postupné hubnutí a trvalé dosažení optimální váhy bez diety, každý týden schůzka s výživovým poradcem a lektorkou jógy. Získáte mnoho...
Celý článek

Dárkové poukazy

Novinka - Dárkové poukazy Připravila jsem pro Vás dárkové poukazy. Dárkový poukaz na 1 analýzu těla na diagnostickém přístroji InBody 230 pro 2 osoby. Cena: 150,- Kč
Celý článek

Domácí tavený

Domácí tavený POTŘEBNÉ PŘÍSADY: 1 tvaroh (já měla měkký vanička nízkotučný) 1 rovná kávová lžička jedlé sody (dodržet množství) přísady podle chuti (bylinky, česnek, kmín, zelenina, salám…) 4 lžičky másla POSTUP PŘÍPRAVY: Tvaroh dobře rozmícháme se sodou, případně dalšími přísadami a necháme 10...
Celý článek